fax-email nyomtatódriver

Faxot nem csak a fax-email weboldaláról, de Word, Excel, PowerPoint és egyéb programokból is küldhet egyenesen a számítógépéről.

Ehhez töltse le és telepítse az alábbi linken található fax-email mini-alkalmazást. Telepítés után úgy tud faxolni, hogy az adott programban a Nyomtatás linkre kattint a Fájl menüben. megjelenik a felugró ablak, itt a nyomtatók listájából válassza ki az Onfax Printer nevűt.

Amennyiben további kérdései merülnek fel a telepített fax-email használatával kapcsolatban, kattintson a Gy.I.K (Gyakran Ismételt Kérdések) menüre, ha pedig problémába ütközik írjon nekünk a support@faxemail.hu címre.

UPCFaxPrinter 2.02
  • Windows 7 32/64 bit
  • Windows 8 32/64 bit

Windows 10-es verzión a helyes működéshez a fenti driver telepítése után a következő frissítést is szükséges telepíteni: UPCFaxPrinter 2.02 - update

UPCFaxPrinter 1.1
  • Windows XP 32 bit
  • Windows Vista 32/64 bit
  • Windows 7 32/64 bit
UPCFaxPrinter 1.01
  • Windows XP 32 bit

Telepítési útmutató

Válasszon nyelvet

A tovább gombra kattintva indítsa el a telepítést

Kérjük fogadja el a licencszerződést

Válassza ki a telepítés helyét

Hagyja jóvá a windowsnak a nyomtató driver telepítését

Kérjük adja meg faxemail.hu fehasználónevét és jelszavát

Ellenőrzésre megjelenik a faxemail kliens felület. Amennyiben a belépési adatok helyesek és az internetkapcsolat is rendben van, a kapcsolatnál kék pipát kell látnia. Végül katintson a kilépésre.

A telepítés sikeresen befejeződött.

Használati útmutató

A nyomtató driver használható minden olyan alkalmazásból, melyben elérhető a nyomtatás funkció, csupán annyit kell tennie, hogy a nyomtatók közül kiválasztja az "Onfax printer" nyomtatót. Majd elindítja a nyomtatást.

A nyomtatandó dokumentum természetesen nem lesz kinyomtatva, hanem rövid átalakítás után a Faxemail.hu kliens-be kerül, ahonnan faxon el lehet küldeni. Ennek feltétele, hogy a kacsolat legyen a faxemail szerverrel. A kapcsolatot a kék pipa jelzi. Amennyiben a kék pipa helyett piros "X"-et lát kérjük ellenőrizze az internetkapcsolatát és a belépési adatokat.

A küldés gombra kattintás után a fax küldésre kerül. Amíg a kliens nyitva marad követhető a fax státusza. A klienssel küldött faxok megtalálhatók a faxemail.hu felületen is.