Gyakran ismételt kérdések

Általános kérdések Kell-e faxkészülék?

Nem. Mind a fax fogadása, mind pedig küldése elvégezhető a fax-email weboldalán.

Mennyibe kerül?

A fax-email oldalán több csomagból lehet választani, így azok is megtalálják az optimális csomagot, akik alig használják a faxot és épp csak a névjegykártyájukra szeretnének egy faxszámot írni, de azok is ideális megoldást találnak, akik tömeges, akár napi több száz faxot fogadnak/küldenek.

Mennyi idő alatt kapok faxszámot?

A fax-email oldalon 1 nap alatt bárki kialakíthatja saját faxfiókját.

Külföldről is működik?

Igen. A fax-email oldalának webes felületén fogadható és küldhető fax – Ön bárhol is legyen, csak internetre és egy böngészőre van szüksége ehhez.

Milyen böngészőprogramra van szükség?

Bármilyen böngészőprogram használható. (Firefox, Mozzilla, Safari, Internet Explorer)

Milyen körzetből rendelhetek számot?

A szolgáltatás a következő körzetekben érhető el: 1, 22, 23, 25, 28, 29, 32, 34, 36, 42, 46, 48, 52, 56, 72, 87, 88, 93, 94, 99.

Fax küldésével kapcsolatos kérdések Hogyan küldök faxot?

Faxot vagy a fax-email weboldaláról tud küldeni (a küldendő PDF, vagy TIFF formátumú fájl feltöltésével), vagy közvetlenül a szövegszerkesztőből (más programokból) a fax-email nyomtatódriver egyszeri letöltése és telepítése után. Ez utóbbi esetben a számítógépre telepített nyomtatódriver biztosítja a dokumentum elfaxolását. Nyomtatáskor a fax-email nyomtatóját kiválasztva, majd a faxszámot megadva lehet faxot küldeni.

Hány számra tudok egyszerre faxolni?

Egyszerre három faxszámra lehet faxot küldeni.

Milyen formátumban lehet feltölteni a faxüzenetet?

A upc business fax-email PDF és TIFF fájlokat tud fogadni és küldeni.

Mit jelent a file-hiba?

Azt jelenti, hogy a feltöltött, elfaxolandó PDF, vagy TIFF fájl hibás. Ennek több oka lehet, sokszor a PDF-konvertálás során lép fel valamilyen probléma.

Fax fogadásával kapcsolatos kérdések Hogyan fogadok faxot?

A beérkező faxüzeneteket két helyről is el lehet érni. Egyrészt – bejelentkezés után – megtekinthetők a upc business fax-email oldalán, ugyanakkor email-ben is megérkeznek a Beállítások menüpontban megadott email címekre (PDF formátumban).

Több emailcímen is fogadhatok faxot?

Igen, a Beállítások menüpont alatt egyszerre több email címet is megadhat, ahová a faxokat szeretné kapni.

Hány faxot fogadhatok egyszerre?

Egy időben két faxüzenet is fogadható, így szinte biztosan megérkezik minden faxüzenet. A küldő fél nagyon ritkán fog foglalt jelzést hallani.