fax-email – mi a lényege?

A upc business fax-email legfontosabb előnye, hogy a hagyományos faxolókról küldött anyagok ezentúl nem az Ön faxgépére, hanem egyenesen számítógépére érkeznek email-ben csatolva, ugyanakkor bármikor elérhetőek ezen az oldalon is, saját fiókjában. Mindez fordítva is működik. A fax-email szolgáltatással faxüzeneteit egyenesen számítógépéről küldheti akár oldalunkról, akár egyenesen Word, Excel, illetve egyéb, erre alkalmas programjaiból is.

A upc business fax-email kényelmes és gyors és innovatív, hiszen saját faxfiókját pár perc alatt elkészítheti egy egyszerű regisztrációval, vagyis nem szükséges hosszan várnia a faxvonal bekötésére. Ha eddig nem volt saját faxgépe, nos, ezután sem vásárolnia. A regisztráció során Ön kiválaszt egy szimpatikus faxszámot, az Ön igényeinek leginkább megfelelő faxcsomagot, és 5 percen belül már küldhet és fogadhat is üzeneteket saját faxszámán. Ha kívánja, korábbi faxszámát is áthordozhatja a upc business fax-email szolgáltatásba.

Tesztelje le néhány pillanat alatt, hogyan működne saját fax-email fiókjának webes kezelőfelülete.

A fax-email mindezeken túl – a upc business egyéb szolgáltatásaihoz hasonlóan – költséghatékony. A faxcsomagokat úgy alakítottuk ki, hogy egyszerűen átláthatóak legyenek, így mindenki megtalálja azt, amely a leginkább megfelel az igényeinek. Minden csomag havi bontásban tartalmaz küldhető és fogadható faxoldal-mennyiségeket. A csomagok már havi 950 forinttól elérhetők, s ebbe a saját faxszám és a csomaghoz tartozó faxoldalak díjai is beleértendők.

Megbízható, mert faxüzeneteihez egyedül azok férhetnek hozzá, akinek Ön hozzáférést biztosít. Mások így még véletlenül sem olvashatják az Önnek címzett faxokat! Bármennyi faxot fogadhat, biztosan mindent megkap, amit Önnek küldenek. Így nem marad le egy faxüzenetről, ajánlatkérésről, rendelésről sem.

Tesztelje próbafaxunkkal, milyen, ha email-üzenetben érkezik a fax, vagy próbálja ki, milyen faxgép nélkül faxolni.

Pár perc múlva már az innovatív fax-email segítségével intézheti ügyeit. Ehhez első lépésként válasszon saját faxszámot.